N

Ultieme smaakervaring

N

Kwaliteit staat centraal

N

Gecertificeerd Halal & IFS

Home » Pizza kebab

Pizza met kebab is een populair gerecht waarbij je twee werelden samenbrengt: Italiaans en Turks eten. Serveer jij je gasten graag iets origineels of wil je eens iets anders op je menukaart? Een pizza gevuld met kebab van Daddy Cool is een uitstekende keuze. Wij garanderen dat jouw gasten van dit heerlijk gerecht zullen genieten. Daar hoef jij niet eens moeite voor te doen, want onze gerechten zijn eenvoudig te bereiden.

Interesse in onze producten?

Bekijk onze producten

Met een heerlijke pizza kebab geniet je van het beste van Italië en Turkije

In de pizza kebab komt het beste van Italië en Turkije samen. Het gekruide lamsvlees en de knapperige pizzabodem smaken uitstekend en laten je gasten volop genieten van een lekkere pizza. Een verrijking voor jouw restaurant. Natuurlijk vind je bij ons nog veel meer heerlijke kant-en-klare vleesgerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van kant-en-klaar pitavlees?

Allerlei lekkernijen voor in je keuken

Naast kebab, pizza’s, pitabroodjes en Thais en Grieks eten kun je bij ons ook terecht voor diverse vegetarische hapjes. Zo verkopen wij onder andere vegetarische kebab. Vegetarisch eten wordt populairder en jij kunt daarin meegaan door je assortiment uit te breiden met vegetarische lekkernijen. Heb je inspiratie nodig? Verrijk je keuken met onze unieke recepten.

Bestel IQF-verpakte pizza kebab

Bij Daddy Cool ben je aan het juiste adres voor het bestellen van grote hoeveelheden pizza’s met kebab. Dit levert je bovendien een aantal interessante voordelen op. Zo hoef je de kant-en-klare pizza’s slechts op te warmen en geef je er een eigen finishing touch aan met behulp van allerlei verse en gezonde ingrediënten. Dankzij onze IQF-methode is de kwaliteit en voedselveiligheid van ons vlees altijd gegarandeerd. Kies Daddy Cool als vaste leverancier van je kebabvlees en stuur bij vragen een e-mail naar info@daddy-cool.be. Je bereikt ons ook gemakkelijk door te bellen naar +32 3 633 55 00.

Vragen over onze producten?

4 + 8 =

KEBAB

Authentic KEBAB postzegelsnit

  • Kebab lamellen op basis van kippen en rundvlees
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar – Halal product
  • Inhoud verpakking: 1,5 kg – 10 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan

KEBAB

Authentic KEBAB lamellen

  • Kebab lamellen op basis van kippen en rundvlees
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar – Halal product
  • Inhoud verpakking: 1 kg – 10 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan

KEBAB

Kebab reepjes

  • 100% kipfiletgehakt
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar
  • Inhoud verpakking: 1,5 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan